akkrint vijitwrannonth
sale manager
0891155333
[email protected]
วิทยาศาสตร์ในเส้นบะหมี่
มีสิ่งที่คุณไม่เคยรู้มากมายเกี่ยวกับเส้นบะหมี่ที่คุณรับประทานกัน
Last Update : 03/02/2011 14:58:20
ราเมนสดปลอดเชื้อ (sterile ramen noodle)
Brand : namchai
Model : sterile noodle
เส้นราเมนสดปลอดเชื้อ ramen from sterile process 150g shelf life 12 months
Last Update : 12:46:44 17/09/2013
เส้นอูด้งสดปลอดเชื้อ (sterile udon noodle)
Brand : namchai
Model : sterile noodle
เส้นอูด้งสดผ่านการฆ่าเชื้อโดย sterile 200 g shelf life 12 months
Last Update : 12:35:38 17/09/2013
เส้นโซบะสด (fresh buckwheat noodle)
Brand : namchai
Model : sterile noodle
เส้นโซบะสดผ่านการ sterile 200 g shelf life 12 months
Last Update : 12:12:29 17/09/2013
บะหมี่สูตรฮ่องกง
Brand : ตรานำชัย
Model : บะหมี่สูตรฮ่องกง
เส้นบะหมี่ไข่สูตรฮ่องกง ผสมด้วยไข่สดๆ เส้นเหนียวกรุบกรอบนุ่มสไตล์ฮ่องกงถูกปากคนไทย ให้สัมผัสกรุบกรอบขณะเคี้ยวและกลิ่นหอมไข่ มีทั้งแบบสีเหลืองอ่อนธรรมชาติและแบบแต่งสีผสมอาหาร Size: 1 kg / bag, 500 grams/bag Packaging: PP Plastic bag Shelf Life: 14 days Storing: chill or freeze
Last Update : 10:57:33 09/10/2012
วุ้นเส้น
Brand : ตรานำชัย
Model : วุ้นเส้น
วุ้นเส้นคุณภาพดี ไม่อืด ไม่เปื่อย ไม่เซ็ง
Last Update : 13:07:49 24/08/2012

:: AEC Language Support ::

:: Calendar News ::

:: Product By Categories ::
Product Category loading .... please wait!

 

Ranking
271
Total View
315257

Facility :
สำนักงานและโรงงาน บริษัท อาหารนำไทย จำกัด


อาคารสำนักงาน


ห้องปฏิบัติการและควบคุมเครื่องจักร


เครื่องจักรผลิตเส้นบะหมี่


production line


production line




Main Machine Information
 

เครื่องผลิตเส้นบะหมี่อัตโนมัติจากเยอรมัน
Name:flour wheat noodle making machine five rollers compress the pieces from compound rolling machine thiner to thiner,when it goes to the thickness for what you need,the forming device shaping the pieces into wave.. Feature: 1. Available Capacity: 50 tons/day 2. Noodle Breadth:320mm-870mm; 3. Total Power:47(KW)-137(KW); 4. Noodle weight:55-90(g); 5. Steam Consumption:1500kg/h-2800kg/h 6. Style:fresh noodle, streamed noodle, boiled noodle, Frying instant noodle, Drying instant noodle Instant noodle production line: The whole line is managed by advanced controlling theory with high-performance PLC and speed driver.Stable performance and high level of automation. High-precision digital processing ensures the mechanical performance attains the best within the scope of design. The cover and the bucket are made of stainless steel,which meets up with the standards of food sanitation and makes the whole machine beautiful,clean and easy to clean up. The leading function of date statistics and the universal network extension interface can provide real-time and accurate database for the enterprise ERP systems.


Pages: 1



Quality Control & Process :
 

GMP
GMP Certified of Food Safty Program



HACCP
HACCP Certified of Food Safety Certified



HALAL
HALAL Food


Pages: 1


© 2000-2008 CopyRight by Pattana Pokphan Co.,Ltd. (www.namchainoodle.com)
Tel. 662 888 7223  Fax. 662 888 6788  Website. www.namchainoodle.com
disclaimer | privacy | contact us 

  Sale Login Warehouse Login Driver Login